• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Tunceli 21 °C

2023 Mayıs Ayında Burçları Neler Bekliyor?

EZGİ EMİR

 

Astrolog Ezgi Emir 2023 Mayıs ayında burçları nelerin beklediğini yazdı

 (Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

*2023 YILI GENEL BURÇ YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN https://www.yenidersim.com/dersim-sifa-platformu/2023-yili-burclara-genel-bakis-h1912.html

2023 MAYIS GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ:

  1. 05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.(Lunar Appulse)
  2. 07 Mayıs 2023 saat 17:25 Venüs, Yengeç burcuna geçiyor.
  3. 16 Mayıs 2023 saat 07:45 06:17 Merkür, 05°53′ Boğa burcunda ileri harekete geçecek. (20 Nisan 2023 saat 11:35 Merkür, 15°34′ Boğa burcunda retro harekete geçmişti.)
  4. 16 Mayıs 2023 saat 20:20 Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor.
  5. 18 Mayıs 2023 saat 03:53, 00°18′ Boğa burcunda Jüpiter’in, 00°18′ Kova burcundaki Plüto’ya karesi (En son kare 2017’de gerçekleşti. Jüpiter Terazi – Plüto Oğlak Burcunda iken)
  6. 19 Mayıs 2023 saat 18:53, 28°25′ Boğa burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
  7. 20 Mayıs 2023 saat 18:32 Mars, Aslan burcuna geçiyor.
  8. 21 Mayıs 2023 saat 10:09 Güneş, İkizler burcuna geçiyor.

 

Mayıs 2023, aceleci kararlara karşı hepimizi uyarıyor. Dürtüsellik; çatışmalar, anlaşmazlıklar ve mali kayıplar gibi bir dizi soruna yol açabilir. Kendimizden emin bir şekilde hareket etmek önemlidir, ancak koşullara da dikkat etmeliyiz. Boğa burcundaki Güneş azim ve çalışkanlık gibi nitelikleri geliştirdiği için, özellikle toprak burçları (Boğa, Başak ve Oğlak) burçları kazanan bir konumda olacaktır. Başarının es geçmemesi için doğru stratejiyi geliştirmek önemlidir. Alt yapı ve tabanı güçlendirmekle başlamak bizlere avantaj sağlayacaktır.

Akrep burcundaki Ay Tutulmasının etkisinde başlayacağımız bir ay; Özellikle orta derecede ve sabit burçlarda gerçekleşen bu tutulmanın etkileri çok derin olacaktır. En fazla etki alacak burçlar; Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçları ile bu burçların 10-20 derecesinde kişisel gezegenleri (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars) olanlar. Aynı zamanda önemli sabit yıldızlar ile kavuşumda olması ile de etkiyi katlıyor. Çok güzel etkileri olduğu ne yazık ki söyleyemem. Şok edici haberler; hem sağlık konularında, hem de maalesef özellikle çocukların konu olduğu akla hayale sığmayacak konular ortaya çıkacaktır. Siyasi güç savaşları zaten ülke olarak gündemimizde. Ancak dünya çapında da savaş tamtamlarını duyabiliriz. Sağduyulu ve vicdanlı olmalı, provokasyona gelmemeli, saldırı, patlama, kaos, her türlü afet için de tedbirli olmalıyız.

Mayıs ayı içinde 11 Mayıs, 18-19 Mayıs, 23-24 Mayıs tehlikeli günler.

Ayrıca bu tutulma, Dünya çapında 8 Eylül, 6-7 ve 22 Kasım 2023 tarihlerine özellikle dikkat çekiyor ve uyarıyor.

  1. 05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.

Bu gölgeli tutulma sırasında Ay, Dünya'nın gölgesinin ( penumbra olarak bilinen ) dış kısmının derinliklerine geçer. Bu tutulmanın umbral büyüklüğü -0,046'dır, bu da Ay'ın Dünya'nın gölgesinin (umbra olarak adlandırılan ) daha karanlık , iç kısmını ıskaladığı anlamına gelir. Bu ölçüye göre bu tutulma, Eylül 2042'ye kadarki en derin gölgeli tutulmadır.

Tutulmanın görüleceği yerler: Avrupa, Asya, Avustralya, Afrika, Pasifik, Atlantik, Hint Okyanusu, Antarktika.

Bu tutulmanın enerjisi zaten Nisan ayının 25’inden beri aktif ve sanki bir fırtınaya doğru adım atıyormuş gibi yavaşça ilerliyordu. Güçlü sonlar ve dönüm noktaları sizi bekliyor. Ay tutulmaları, kaderin bitişlerini, dönüm noktalarını ve başarıları işaret eder. Aynı zamanda da son derece duygusal bir yapı içine sürükler. Ay tutulmasının kesin etkileri, genellikle Mayıs başında tezahür edebilir, ancak bunlar çok güçlü olaylar olduğundan, gelişmeler tutulma gününden bir ay önce veya sonra tetiklenebilir. Şu anda doruğa ulaşan olayların, 25 Ekim 2022'yi takip eden günlerde hayatınızı nasıl inşa ettiğinize bağlı olacağını unutmamak gerekir.

Bu Ay Tutulması, Su burcu Akrep'in birçok özelliğini bilinçli farkındalığımıza getirecek. Dönüşüme, yeniden doğuşa ve cinselliğe bağlı bir burç olan Akrep; hem Mars hem de Pluto tarafından yönetilir. Akrep enerjisi ne zaman aktive edilse, derin ve yoğun tutkularımıza çekiliriz ve genellikle başkalarıyla koalisyon ve birlik içinde oluruz. Açlıklara, derin özlemlere, ihtiyaçlara ve arzularınıza kulak verin. Gölge tarafınızı kabul edin. Onu anlayarak, ışığınızla daha iyi dengeleyebilirsiniz.

Bu ayın enerjisini etkileyen astrolojik yönlere gelince, dikkat edilmesi gereken çok şey var. İlk olarak, tutulma Merkür'ün karşısında olacak ve bu da günlük hayatımıza bir hareketlilik getirecek. Duygularımız, muhtemelen mantık ve denge duygumuzun önüne geçecek ve zihinlerimiz ile duygularımız arasında uyum bulmakta zorlanacağız. Kararlarımız muhtemelen tamamen duygularla renklendirilecektir. Merkür de bu dönemde geri hareket edecek, bu da demek oluyor ki insanlarla, durumlarla, olaylarla uğraşıyor olabiliriz. (ve geçmişten planlar - özellikle Nisan ayının başından beri olan şeyler.) Bize bu konularda daha önce sahip olduğumuzdan daha fazla bilgi veren bir gerçeğe ışık tutan haberler görebiliriz. İşleri daha da kaotik hale getirmek için, Uranüs de Ay'ın tam karşısında olacak. Her ne pahasına olursa olsun özgürlüğe ve değişime aç olduğumuz için bu muhtemelen bizi daha asi, fevri ve yoğun yapacaktır. Ancak bu, dramatik ve şok edici durumların üzerimize dayatıldığı anlamına da gelebilir. Beklenmedik dönemeçler mutlaka gelecektir ve bu, özellikle ilişkilerle ilgili olarak ani kararlar almak için iyi bir zaman olmayacaktır. Bu lokasyonun gezegensel yöneticisi Pluto, Jüpiter ile de keskin bir savaş içinde olacak ve başkalarının pahasına tahakküm, güç ve hırs arzumuzu artıracak. Mars’ın ay ile olan açısı da, günü yakalamak ve meseleleri kendi elimize almak için bizi daha da ateşleyecek.

Kısacası havaya bu kadar çok kozmik toz atılırken, bu zamanda tutkularımızı ve arzularımızı dizginlemek akıllıca olacaktır. Karşınıza ne çıkarsa çıksın, kendinizi topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve ciddi kararlar vermeden önce birkaç hafta geçmesine izin vermeliyiz.

Tutulmaya sabit yıldızlar açısından bakıldığında;

Tutulma haritasında Ay’ın kavuşumda olduğu sabit yıldız: Zuben Elgenubi (15 ̊ 05′ Akrep): Akrep burcunun Alpha Libra takımyıldızında bulunan Jüpiter ve Merkür doğasındaki yıldız genel olarak talihsizlik, suça eğilimli karakter yapısı ve kayıpları işaret eder. Bu yıldız için bireysel kazanımdan ziyade toplumsal konulara işaret eder. Reformlar, kitlesel hareketler, toplu yıkım veya katliamlarla ilgilidir. Bu yıldızın olumsuz etkileri özellikle gece doğumlularda görülür ki tutulma haritası da bir gece haritasıdır.

Fiziksel veya ruhsal sağlık sorunları, utanç, zihinsel problemler, hayal kırıklıkları sonucu depresif ruh halleri görülebilir. Ayrıca; Kayıp, hırsızlık, ihanet, istismar, zehirlenmek, acı, intikam, mutluluk, ölümünden sonraki ünlülük, intikam, karmik borçlar, büyük yıkımlar, sosyal reform, sosyal bilinç, kolektif, kötülük, şeytani, zehirli tutku, şiddet, hastalık, suç, suça meyil, talihsizlik, yoksulluk, suiistimal, depremler, yangınlar, zulüm, istismar olası etkilerdir.

Tutulma haritasında Mc’nin- tepe noktasının- kavuştuğu Sabit Yıldız: Mizar / Mirak  (15 ̊ 42′ Başak):Başak burcunda Zeta Ursa Major takımyıldızında bulunan sabit yıldız Satürn ve Venüs doğasındadır. Mizar, kemer veya kemer anlamına gelen Arapça bir kelimedir Bazı Hindu topluluklarında, düğün töreni yapan rahipler bu yıldızları evliliğin getirdiği yakınlığın bir sembolü olarak ifade eder. Haritasında vurgulu olarak bulunan kişi toplumsal bir olayın ardından vefat edebilir. Ayrıca; şiddet,  saldırganlık, cesur, cesaret, devasa yangınlar, katliam, kitlesel sorunlar olası etkilerdir.

Tutulma haritasında Asc’nin –yükselenin- kavuştuğu Sabit Yıldız: Dschubba (02 ̊ 34′ Yay):Yay burcunda Delta Scorpius takımyıldızında bulunan Mars ve Satürn doğasındadır. İkili bir yıldız olan Dschubba genel olarak araştırma ve gözlem yeteneği, şiddet ve yıkıcı enerjiyi anlatan bir yıldızdır. Ayrıca şiddet, yıkıcı eğilimler, zulüm, ahlâksızlık, birtakım felâketler, araştırma yeteneği, acımasızlık olası etkilerdir.

Dolayısıyla 5 Mayısta gerçekleşecek bu tutulma toplumsal bazda çok da iyi etkiler barındırmıyor. Bireysel doğum haritalarında gezegen yerleşimlerine göre fırsatlar verse de toplumsal açıdan ne yazık ki pek parlak bir dönem değil. Özellikle Dünya çapında karmaşa, kaos, yer hareketlerindeki artış ve ayrılmalar, patlama, (yanardağlar da dahil ve hatta ABD deki Yellowstone’nun patlama riski de çok yüksek, ayrıca dünya çapında  deneyde kullanılan çocuklar, çocuk işçiler, kaçırılan çocuklar, çocuk seks işçileri vb. kötü ötesi oyun ve olayların hem ayyuka hem de açığa çıkacağı ve bizleri derinden sarsacağı bir gerçek.), yangın, terör saldırıları, Dünya genelinde şiddetin, katliamların, suçun, yoksulluğun artması çok büyük olasılık.

8 Eylül,  6-7 ve 22 Kasım 2023 tarihleri bu tutulmanın etkisinin ortaya çıkabileceği tehlikeli günlerdir.

  1. 07 Mayıs 2023 saat 17:25 Venüs, Yengeç burcuna geçiyor.

7 Mayıs 2023 tarihinden, 5 Haziran 2023 tarihine kadar Venüs, Yengeç burcunda ilerleyecek. Venüs Yengeç burcunda olduğunda; hassaslık sergilenebilir, duygusal ve anaç tavır ortaya çıkabilir. Romantizm yükselir. Hepimiz için hassas ve derinden değer verdiğimiz herkese karşı son derece koruyucu hissedeceğiz bir dönem olacaktır. Bu dönemde kendimizi insanlara bağlamaya ve özellikle özverili ve sadık olmaya çekileceğiz. Sevgi ve kucaklaşma kalbimizin derinliklerinden fışkıracak. Bize değer veren birine kalbimizi yaklaştırmak için çok istekli olacağız.

  1. 16 Mayıs 2023 saat 07:45 06:17 Merkür, 05°53′ Boğa burcunda ileri harekete geçecek. (20 Nisan 2023 saat 11:35 Merkür, 15°34′ Boğa burcunda retro harekete geçmişti.)

Merkür, 3 Nisan'dan, 11 Haziran 2023'e kadar Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre zarfında zihinlerimiz daha sağlam, topraklanmış ve pratik olacaktır. Sağduyuya odaklanma konusunda istekli olacağız ve tüm iletişimlerimizde daha dikkatli olacağız. Değişimler, macera ve bilinmeyenler için o kadar hevesli olmayacağız ve kendimizi geleneksel düşünce kalıplarında sabit ve inat ederken bulabiliriz. Hayatlarımızı basitleştirmeye ve planlarımızı sadece, gerekliliklere indirgemeye çalışacağız. Bu enerjiyle ilgili farkında olunması gereken tek kusur, fikirlerimizde aşırı inatçı ve katı olabilmemizdir, bu yüzden açık fikirli olmak en iyisidir. Bununla birlikte, 7 Nisan civarı yarım kalan tüm işlerin, iletişimlerin ve projelerin zorluklarında ilerlemeler kaydedileceğini ve işlerin kolaylaşacağını görebiliriz. (Özellikle 21 Nisan'dan 13 Mayıs 2023'e kadar olan zaman diliminde yaşanan aksaklıklar düzelecektir). 31 Mayıs'a kadar yapılan değişikliklere ve gecikmelere uyum sağlayabileceğiz. Boğa burcundaki Merkür retrosunun bitmesi ile mali durumumuzu, kaynaklarımızı, değerlerimizi ve öz-değer duygumuz revize olacaktır.  Ama Merkür Boğa burcunda ilerlediği süre zarfında, bu konularda dikkatli olmalıyız.

  1. 16 Mayıs 2023 saat 20:20 Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor.

Özellikle 12 yıl önce kaçırdığınız mal, mülk edinme ve evlilik fırsatları varsa tekrar gündeminize gelecektir. Ya da 12 yıl önce yaptığınız bir yatırım varsa fazlasıyla gelir elde edebilirsiniz. Özellikle Toprak burçları Boğa- Başak- Oğlak için çok şanslı bir dönem başlıyor.

Koç burcunda Jüpiter'in hükümdarlığına göre tempo daha yavaş olacak, Koç burcunda her şey çok hızlı gidiyordu. Hızlı karar vermeli ve sonrasında düşünmek geliyordu. Boğa burcunda ise tam tersidir. Düşünmeli ve sonra harekete geçmek; ana fikirdir. Ayrıca, Boğa burcundaki Jüpiter ile işlerin kurulması daha uzun sürecektir.

Bu ay Jüpiter, Koç burcundaki bitirip, Boğa burcundaki transitine başlıyor. Şimdi, ateş ve hava burçlarının ellerinden geçecek fırsatları değerlendirme zamanı. Onlar için de eksik olan bu dinamizmle zenginleşmek için varoluşlarında birkaç şeyi değiştirmek istiyorlarsa ideal bir dönemdir. Jüpiter'in Koç burcundan ayrılmasıyla ateş ve hava burçları ama özellikle Koç burçları, kendilerini çaresiz hissedebilirler. İşlerin daha az güvenli olduğunu veya fırsatların kıtlaştığını düşünebilirler. Herhangi bir açıklama yapılmadan acımasızca sonlanmalar yaşadıklarını hissedebilirler. Sabırsızlanırken bir yandan da yola devam etmeye çalışacaksınız. Nihayetinde projelerinin devam etmesi için sabırlı olmak şart. Yeniden ayarlamalar yapmak zorunda kalmak, sizi yorsa da; bu eksikliği gidermek için 20'sinde Aslan'a yerleşen Mars'a güvenebilirsiniz. Aslında bu enerji sizi, son aylarda elde ettiğiniz fırsatları takip etmeye teşvik edecektir. Ne yazık ki, bazı insanlar Merkür Boğa burcunda transiti ve ay ortasına dek süren retrosu sebebiyle, kendilerini ortada sıkışmış hissedebilir. Özellikle Satürn ile yakınlık içinde olan bu enerji, olayların gidişatını oldukça yavaşlatacaktır. Beklenmedik blokajlar oluşması sebebiyle, bu atalete isyan edebilirsiniz. Emin olun kızmak işe yaramayacaktır. Gerekli düzeltmeleri yaparken durumun kendiliğinden düzelmesini beklemek daha akıllıca olacaktır.

Su ve toprak burçlarına gelince, Jüpiter'in Boğa burcuna gelişini bir takdir olarak görecekler. Neden? Çünkü onun daha az girişimci, ama geleceği ve rahatlığı destekleyen işleri yapma şeklini takdir edecekler.

Bu burçların büyülenecek olmasının ötesinde, Yengeç burcu, Boğa burcundaki Jüpiter'in güven verici etkilerini özellikle takdir edeceklerdir. Daha az stresli hissedecekler ve bu nedenle kendi hızlarında gelişecek ve potansiyellerini ortaya çıkaracaklar.

Öte yandan bu transfer Akrep burcunu üzebilir. Ortaya çıkan fırsatları ve durumları yönetmeyi zor bulabilirler. Bunu yapmak için bilgelik, onları acele etmemeye ve onları yanlış seçimler yapmaya iten bu fikirlere karşı savaşmamaya teşvik eder.

Jüpiter büyüme, genişleme, şans ve mucizeler getirdiği için, Boğa burcunun yönettiği her şeyin üzerinde parlayacak: zenginlik, kaynaklar, gayrimenkul, mülkiyet, zevk, şehvet ve sanat. Tüm burçlar nihayet yeniden güzel yıllara doğru gidiyormuş gibi hissedecek, anı yaşamak ve kendi hızımızda ilerlemek artık daha keyifli hissettirecek. Hayatlarımızı, hırslarımızı ve ilişkilerimizi inşa etme konusunda kendimizi daha pratik, gerçekçi ve pragmatik hissedebiliriz. Açık sözlü, ilgili ve güvenilir olmak da insanların doğasında daha belirgin olacaktır. Bu, durup gülleri koklamak, harika yemeklere, samimiyete veya romantizme dalmak ve iyi hayatın tadını çıkarmak istediğimiz bir zamandır. Sanatsal yetenekler güçlendirilecek, her şekilde güzelliği arayacağız. Hoşgörüye ve lükse aç olacağız. Boğa burcunun yönettiği tüm pazarlar gelişecek: bankacılık, finans, emlak, mutfak ve kaliteli yemek, taktiksel sanat, güzellik endüstrileri, tasarım endüstrileri, lüks endüstriler ve moda.

Bu durum, hayatın güzelliğiyle gerçekten daha uyumlu ve bağlantılı hissetmemize yardımcı olacak, ancak hazcılıkta çok kaybolanlar için de, kendilerini çok fazla şımarttıklarını ve daha fazla odaklanmış tembel, tembel bir rutine battıklarını görebilirler. İşleri halletmekten çok, atalete düşebilir; sadece tutku ve arzuya odaklanabiliriz.

Boğa enerjisindeki Jüpiter ile ilgili en iyi şey, kişisel veya profesyonel olarak en büyük umutlarımıza ve hayallerimize doğru inşa etmek için sabırla sürdürmemiz gereken sessiz iyimserliği bize sağlayabilmesidir.

  1. 18 Mayıs 2023 saat 03:53, 00°18′ Boğa burcunda Jüpiter’in, 00°18′ Kova burcundaki Plüto’ya karesi (En son kare 2017’de gerçekleşti. Jüpiter Terazi – Plüto Oğlak Burcunda iken)

Yine bu yıl 18 Mayıs 2023'te son derece ender rastlanan bir astrolojik olay gerçekleşecek ve bu olay öncesi ve sonrasında da etkisi haftalarca hissedilecek. Jüpiter, 2017'den beri ilk kez Plüton'la kare açı yapacak. Bu, kişisel veya profesyonel olarak ne pahasına olursa olsun hepimizin içinde başarılı olmak için derin bir arzu yaratacaktır. Güç, etki ve tahakküm uygulamak; hasretini çektiğimiz şey olacak. Ancak bu yönüyle amansız hırslar, açgözlülükler ve yozlaşmalar oluşabilmekte ve bu da bireyleri eninde sonunda çok karanlık bir yola sürüklemektedir. Bu yüzden kötülükten ziyade iyilik odaklı ve aydınlık bir vicdan ile hareket etmek çok önemlidir. Saplantılı ve zorlayıcı davranışlar artık yaşamlarımızı ve ilişkilerimizi olumsuz etkileyebilir. Bununla birlikte, stratejik davranırsak ve günü yakalarsak; muhteşem bir birikim yapmak için de fırsatlar ile karşılaşabiliriz; Açık fikirli, vicdanlı ve dürüst olmak koşulu ile. Kazancımız bir başkasının kaybına sebebiyet vermediği sürece.

  1. 19 Mayıs 2023 saat 18:53, 28°25′ Boğa burcunda Yeniay gerçekleşiyor.

19 Mayıs 2023'te Boğa burcundaki (28 derece) Yeni Ay, sonraki hafta hayatınızda bir kapı aralıyor. Bu Yeniay; zenginlik, refah veya lüks ile ilgili fırsatları teşvik edebilir. Bununla birlikte, düşünmeden ileri atılmak yerine yaşamlarımızı ve değerimizi yavaş ve istikrarlı bir şekilde inşa etmeye teşvik edileceğiz. Bu Yeni Ay, Boğa-Akrep ekseninde bu yıl 28 Ekim 2023'te gerçekleşecek olan son tutulma ile bağlantılı olduğu için özellikle özel bir yeniay. Dolayısıyla bu yeniayda başladığınız tüm iş ve girişimler 28 Ekim civarı sonuçlanacak ve meyvelerini verecektir.

  1. 20 Mayıs 2023 saat 18:32 Mars, Aslan burcuna geçiyor.

20 Mayıs 2023'ten, 10 Temmuz 2023'e kadar kızıl gezegen, Aslan'ın tahtına çıkacak. Aslan’ın hararetli yakıtı onu çok iyi tutuşturduğu için Mars burada özellikle parlak yanacaktır. Bu süre zarfında özellikle tiyatral, eğlenceli, tutkulu ve canlı olacağız. Zirvede olmaya zorlandığımız için, kim olduğumuza ve ne istediğimize dair dramatik ifadelere eğilimli olacağız. Cinsel dürtümüz, cazibemiz ve güvenimiz hızla artacak ve en büyük hedeflerimizin peşinden koşmak için gereken gücü kullanacağız. Bu dönem, romantik ve yaratıcı arzularımızın peşinden gitmek için iyi bir dönem. Sosyal hayatımız gelişecek ve kesinlikle eskisinden daha mutlu hissedeceğiz. Bekarların aşk arayışı sonuçlanacak. Sosyal hayat canlanacak.  Cesur olacağız ve bir yıldız gibi hissedeceğiz. Sahip olduklarımızı dünyaya gösterirken güç savaşlarına ve ego çatışmaları da yaşanabilir. Aylardır süren ataleti üstümüzden atacağız. Ayrıca havaların ani ısınması ve yaz sıcağına hazırlanın!

  1. 21 Mayıs 2023 saat 10:09 Güneş, İkizler burcuna geçiyor.

Güneş İkizler burcuna geçtiğinde yerimizde durmak istemeyeceğiz. Yılın bu zamanı daha çılgın, aktif ve sosyal hissetme eğiliminde olacağız. Kendimizi yeni olasılıkların heyecanına bırakacağız. Dünyaya ve çevremize olan merakımızın artması ile, odağımız değişecek ve gezmek araştırmak isteyeceğiz.

 

2023 MAYIS YÜKSELEN KOÇ:

Mayıs ayı, Koç burcu için enerjik ve hareketli bir dönem olabilir. Kendinizi daha motive hissedebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş hayatınızda ilerleme kaydetme fırsatları olabilir. Ancak, aceleci ve sabırsız bir tavır sergileme eğiliminiz olabilir. Dikkatli kararlar almak ve ilişkilerde anlayışlı olmak önemlidir. Mayıs ayında Koç burcunda yeni insanlarla tanışma arzusu uyanacak. Bu nedenle, iş taahhüdü daha çok bir kenara bırakılacak ve yeni deneyimler için yola çıkacaksınız. Hayatınıza çok fazla heyecan ve yeni bir dünya görüşü getirecek, farklı kültürlerden birçok yeni insanla tanışmayı dört gözle bekleyebilirsiniz. Dedikleri gibi, en iyi şeyler planlanmamış olanlardır ve bu dönem doğrudan spontan kararları teşvik eder. Bu nedenle, bundan en iyi şekilde yararlanın ve bir süre sezgilerinizin size söylediklerini yapmaya çalışın; hayal bile edilemeyecek bir şey yaşayabilirsiniz. Bu ayın gelmesiyle birlikte Koç burcunun enerjisi sürekli yükselecek. Güzel havalar sayesinde iş motivasyonunuzun bunaldığını hissedebilir, boş zamanlarınıza odaklanmayı tercih edebilirsiniz. Sadece ihtiyaçlarınızı karşıladığınızda mutlu hissedeceğiniz için onunla savaşmaya çalışmayın. Hâlâ kariyeriniz üzerinde çalışmak istiyorsanız, sizinle vakit geçirmekten keyif alabilecek bir meslektaşınızla iletişime geçmeyi deneyin. Mayıs aynı zamanda aşk ayıdır. Bir partneriniz varsa, onunla daha fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ancak bekarsanız, gelebilecek depresyona dikkat edin.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 8. Evinizde gerçekleşiyor: vicdani eğilimlerinizin sonuçlarını göreceksiniz. Daha hassas ve şefkatli olurken, bir yandan da saf enerjiyle dolacaksınız. Sezgileriniz artacak. Tüm bunların yanında, var olan borçlarınızı elde edebileceğiniz kaynaklar ile temizleme imkanı bulabilir ya da sizin için önemli ve karlı bir yatırım ya da proje için risk alıp borçlanabilirsiniz.

2023 MAYIS YÜKSELEN BOĞA:

Mayıs ayı, Boğa burcu için ilişkiler ve yakın çevre konularında odaklanma gerektirebilir. Partnerinizle ya da yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmak önemlidir. Aynı zamanda, finansal konularda da dikkatli olmanız gerekebilir ve bütçenize dikkat etmelisiniz. Kendi sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Boğa burcu Mayıs ayında aşk ve fiziksel temas için muazzam bir arzu hissedebilir. Aynı zamanda, bu ay partnerinizi abartılı bir şekilde kontrol etme ve sahiplenme ihtiyacı ile karşı karşıya kalabilirsiniz ki bu kesinlikle istenmeyen bir durumdur ve tam tersine hayal kırıklığına yol açabilir. Bu nedenle sahiplenici eğilimlerinizden kurtulun, partnerinize alan açın ve birlikte geçirdiğiniz anların tadını çıkarın. Bu dönemde, yeni yaşam enerjisi uyanacak ve kişisel gelişiminizde size yeni fırsatlar açılacak, bu yüzden harekete geçin ve hiçbir şey cesaretinizi kırmasın. Mayıs ayında Boğa burcu, Güneş'in de etkisiyle hayatın her alanında özgüvenini yeniden kazanacak. Bu nedenle, yeterince iyi olmadığınızı düşünerek kaçındığınız şeylere geri dönmenin tam zamanı. Bu sefer çok hoş bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Bağımsız ve biraz benmerkezci olacaksınız, bu yüzden yarım kalan işlerinizle kendi başınıza ilgilenmeniz daha iyi olacaktır. Ayrıca başkalarını bastırma ve yönetme eğiliminde olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de yıl içinde en uygun zaman bu aydır.  

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 7. Evinizde gerçekleşiyor: Bu tutulma Boğa için pek hayırlı haberler getirmeyebilir. Başarıya giden yolunuz engellenebilir ve ideal iş sektörünü seçmek oldukça zor olabilir. Mevcut alanınızda şevkle çalışmaya çalışırken zorluklarla karşılaşacaksınız. Ortaklıklarınız ve yer aldığınız ortak projeler ile ilgili problemler gündeme gelebilir. Ayrıca eğitim alanlar için de oldukça zorlayıcı olabilir.

2023 MAYIS YÜKSELEN İKİZLER:

Mayıs ayı, İkizler burcu için iş ve kariyer konularında dikkat gerektirebilir. İş yerinde yeni fırsatlar ortaya çıkabilir ve projelerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Ancak, dikkatinizi dağıtan etkenlere karşı dikkatli olmalısınız ve planlarınızı iyi organize etmelisiniz. Aynı zamanda, aile ve ev konularında da zaman ayırmak önemlidir. Mayıs, esas olarak ilişkilere odaklanacak. Sonunda uyumu bulacaksınız ve duygularınız dengelenecek. Yavaş yavaş, başkalarıyla empati kurma ve iletişimi başkalarının duygularına uyarlama yeteneği güçlenecektir. Bu yüzden bir süredir sizden uzaklaşanları tekrar yanınıza çekebilecek ve ortak bir paydada buluşacaksınız. Bu süre zarfında İkizler, bağımlılıklara eğilimli olacak, bu yüzden ne yaptığınıza ve sizi bunaltıp boğmayacağına dikkat edin. Mayıs ayında İkizler, çevrelerinde, önceki aylarda kışkırttıkları çatışmaları telafi etmeye çalışacak. Venüs sayesinde her şey yolunda gidecek - size sabır, bağlılık ve özverilik verecek. Ancak birkaç tatlı sözle her şeyi düzeltmeyi beklemeyin. Bazı ilişkileriz gerçekten çok bozuldu. Venüs, para konusunda da size yetişecek. Genellikle gerçekten kullanmayacağınız şeyleri büyük miktarda satın alma eğiliminde olacaksınız. Çevreniz bunu fark edebilir ve pek çok kişi eğilimlerinizi başkalarıyla anlatmaktan çekinmeyecektir.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 6. Evinizde gerçekleşiyor: Bu tutulma yaratıcı becerilerinizi geliştirecek. Sonuç olarak, profesyonel olarak zaman size yardımcı olacak ve geleceğinizi şekillendirmeye ve size yeni bir yön vermeye itecektir. Bununla birlikte, kendinizi daha azimli ve adanmış olarak görebileceksiniz ve ilerlemeleriniz nedeniyle oldukça takdir kazanacaksınız. İş konularında güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Psikolojik sorunlarınız içinde terapi almanız en doğrusu. Fiziksel rahatsızlıklarınız için de kontrol ve rutinlerinizi aksatmamanızda fayda var.

2023 MAYIS YÜKSELEN YENGEÇ:

Mayıs ayı, Yengeç burcu için seyahat, eğitim ve keşif konularında fırsatlar sunabilir. Yeni yerler keşfetmek, yeni bilgiler öğrenmek veya eğitim alanında ilerlemek için güzel bir dönem olabilir. Aynı zamanda, iletişim ve sosyal ilişkiler de önemli olabilir. Duygusal dengenizi korumak ve duygularınızı ifade etmek için özen göstermelisiniz. Mayıs ayında Yengeç, uzun süredir biriken ilişki sorunlarıyla karşı karşıya kalacak. Gözden kaçırdığınız küçük ipuçları su yüzüne çıkarak daha ciddi sorunlara dönüşecek ve çözülmesi gerekecektir. Ancak bu süre zarfında bunlar sizi yoracak ve isteksiz olacaksınız. Ancak her şeyi bir anda çözmek gerekli değildir; en azından değişiklikleri adım adım başlatmak önemlidir. Partneriniz yoksa bu dönem yeni ilişkiler kurmak için pek uygun bir dönem olmayacaktır; hayallerinizi ve ihtiyaçlarınızı anlamak için iyi bir değerlendirme yapmanız şart. Mayıs ayında Mars, bu burçta doğan herkesi olumsuz etkileyecek. Sorunları erteleyerek ve daha sonra çözerek aşma eğilimleriniz olacaktır. Öte yandan, koruma içgüdünüz her zamankinden daha güçlü olacaktır. Bir yakınınız tehlikedeyse onu ne pahasına olursa olsun savunacak, fiziksel güç kullanmaktan bile çekinmeyeceksiniz. Ancak, duygularını bastırmaya çalışacak olanlarınız da, yalnızca haksız öfkeye ulaşacaktır.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 5. Evinizde gerçekleşiyor: Bu tutulma evdeki memnuniyetinizi ve kişisel mülkünüzü etkileyecek. Bazı Yengeçler bir kopukluk hissi, duygu eksikliği, umutsuzluk ve hayal kırıklığı hissi yaşayabilirler, bu yüzden kendilerini etraflarındaki şeylerden izole edebilirler. Ancak öte yandan, sosyal konumunuz aynı kalacaktır.

2023 MAYIS YÜKSELEN ASLAN:

Mayıs ayı, Aslan burcu için maddi kaynaklar, finansal konular ve değerlerinizle ilgili konulara odaklanma gerektirebilir. Kişisel bütçenizi gözden geçirmek, yatırımlarınızı değerlendirmek ve gelecek mali hedefleriniz için planlar yapmak önemlidir. Aynı zamanda, kendinize değer verme ve kendi değerlerinizle uyumlu hareket etme konusunda da dikkatli olmalısınız. Mayıs ayında Aslan burçları, aileyi düşünmeye başlayacak. Buna, eşiniz ve çocuklarınızla olan ilişkinizi derinleştirme arzusu eşlik edecektir. Bu dönemde diğer her şey bir kenara bırakılacak ve sadece ailenize ve onların mutluluğuna odaklanacaksınız. Bu sizi mükemmel bir eş ve ebeveyn yapacaktır. Henüz bir aileniz yoksa, bu ay tanışmak ve ciddi ilişkiler edinmek için mükemmel bir zaman. O yüzden bu fırsatı değerlendirin, insanların arasına girin, yeni deneyimlere kapınızı açın ve kendiniz olun; keyifli dakikalar sizleri bekliyor. Mayıs, özellikle aile söz konusu olduğunda, Aslanlar oldukça meşgul olabilir. Burç, yaşamı değiştiren bir şeyin olabileceğini gösterir. Bir aşk ayı olacak; Birinin evliliği veya hamileliği ile ilgili güzel haberler almanız mümkündür. İster siz ister başka bir aile üyesi işin içinde olsun, sevinmekten korkmayın. Genel olarak, bu ay sizin için mutluluk ve huzur dolu olacak, bu nedenle işi veya okulu unutma eğiliminde olacaksınız ve bunun yerine açık hava etkinliği yaparak zamanınızın tadını çıkaracaksınız.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 4. Evinizde gerçekleşiyor: Bu tutulma ile her konuya farklı bir bakış açısı ve yaklaşım sergilemek durumda kalabilirsiniz. Bu değişimden önemli ölçüde yararlanacak ve hayatlarınızın hemen hemen her alanında iyi performans göstermenize vesile olacaktır. İş konularında değişiklikler ve değişimler olacak. Ev, şehir ya da ülke değiştirmek için taşınmalar ve yolculuklar söz konusu olacak.

2023 MAYIS YÜKSELEN BAŞAK:

Mayıs ayı, Başak burcu için ilişkiler ve ortak projeler konularında dikkat gerektirebilir. Yakın ilişkilerinizi güçlendirmek, işbirliklerinde ilerleme kaydetmek ve ortaklık veya evlilik gibi konularda adımlar atmak için uygun bir dönem olabilir. Ancak, iletişimde dikkatli olmalı, karşı tarafın duygularına saygı göstermeli ve ortaklık konularında dikkatli adımlar atmalısınız. Mayıs ayı Başak için zorlu bir ay olacak. Özellikle kariyer alanında aşmanız gereken birçok engel var. Kolay olmayacak ama üstesinden geleceksin. Bu ay kesinlikle eksik etmeyeceğiniz sabrınız sayesinde çok şey yapabilir ve ayrıca daha sonra işinizde kullanabileceğiniz değerli deneyimler kazanabilirsiniz. Ancak bir ilişkide, daha sonra size bumerang gibi gelebilecek samimiyet korkusuyla mücadele edeceksiniz. Hoşunuza gitmeyen bir şey varsa şimdi söyleyin ve hiçbir şey beklemeyin. Mayıs ayında Başaklar, Jüpiter'in önemli etkisi altında olacak. Yeni bilgilere doymak bilmez açlığınızdan o sorumlu olacaktır. Uzun zaman önce bilmeniz gereken şeylerdeki kurslar tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Ek olarak, yeni edinilen bilgiler işteki meslektaşlarınızdan daha iyi performans göstermenize yardımcı olabilir. Aileye gelince, herkese çok dikkatli davranma eğiliminde olacaksınız ve herhangi bir zarar görmemek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Bununla birlikte, bazen her şeyi doğrudan söylemek daha iyi olabilir - bu şekilde, çözümlerini önemli ölçüde hızlandırabilirsiniz.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 3. Evinizde gerçekleşiyor: Başaklar için bu tutulma karlı ve faydalı olacaktır. Farkındalığınızı artıracak ve gereksinimleriniz hakkındaki bilginizi artıracaktır. Üstelik ihtiyaçlarınızı doğru zamanda öncelik listenize alacak ve hayatınız bu sayede daha kolay yönetilebilir hale geleceksiniz.

2023 MAYIS YÜKSELEN TERAZİ:

Mayıs ayı, Terazi burcu için sağlık, rutinler ve günlük işler konularına odaklanmayı gerektirebilir. Sağlıklı yaşam alışkanlıkları geliştirmek, rutinlerinizi düzenlemek ve iş hayatınızda verimliliği artırmak için uygun bir dönem olabilir. Aynı zamanda, sosyal ilişkilerde dengeyi sağlamak ve kişisel bakımınıza özen göstermek de önemlidir. Mayıs ayı, Terazi sevgisini ve tutkusunu hayatlarına getirecek. Bir ilişki içinde olanlarınız kıvılcımı yeniden bulmayı sabırsızlıkla bekleyebilir. Yeni aşık olduğunuzu hissedecek ve birbirinizi yeniden özleyeceksiniz. Bu büyük enerjinin akmasına izin verin ve bunun içinde harekete geçin. Sadece ikiniz için kısa bir tatil ayarlayabilirsiniz. Bekarsanız, önünüzde flört ve uykusuz gecelerle dolu bir dönem var. Karizmanız uzaktan parlayacak ve gülümsediğiniz herkesi büyüleyeceksiniz. Venüs sayesinde hayatın her alanında başarılı olacaksınız. Bir ilişki içinde olanlar, partnerlerinin ilgisinden keyif alacaklar, partnerleri onlarla ilgilenme ihtiyacı hissedecek ve onları her zaman mutlu edecek. Bekar olanlar, karşı cinsin artan ilgisinin tadını çıkaracak ve bu da özgüvenlerini artıracaktır. Özellikle Mayıs ayı sonlarında sağlığınıza dikkat edin. Terazi burcundaki bir sonraki dolunay böbreklerinizde bazı sağlık sorunlarına neden olabileceğinden alkol tüketimini azaltmalısınız.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 2. Evinizde gerçekleşiyor: Bu tutulma bazı duygusal etkiler getirecektir. Yaptığınız her şeyde empati ile bağlantısını oluşturacak ve belirli şekillerde doğru davranabileceksiniz. Bu nedenle, hayatta kalabilmeniz için çalışmak ve gerçekçi olmak esas olacaktır. Zaten çalışmak ve mantıklı olmak da zorundasınız. Yeni iş ve kariyer fırsatları, terfiler ve gelir artışı da gündeminizde olacaktır.

2023 MAYIS YÜKSELEN AKREP:

Mayıs ayı, Akrep burcu için yaratıcılık, romantizm ve eğlence konularında hareketli bir dönem olabilir. Kendi yaratıcı projelerinizi geliştirmek, romantik ilişkilerde ilerleme kaydetmek veya hobilerinize daha fazla zaman ayırmak için güzel bir fırsat olabilir. Ancak, aşırıya kaçmadan dengeli bir yaklaşım sergilemek önemlidir. Mayıs, aşk ve aşk ilişkilerinin zamanı olacak. Akrepler, bu güzel zamanı sevdiklerinizi tatile götürmek için kullanabilir çünkü bu, birlikte güzel anlar geçirmek için eşsiz bir fırsattır. Partneri olmayanlar bu ay kendileri için doğru olanla tanışma şansı büyük olacak. Mayıs ayında çözülecek hiçbir sorun olmayacak ve sadece içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarabileceksiniz. Bu nedenle, çok fazla pozitif enerji yayacaksınız ve çevrenizdeki insanlar buna hayran kalacak. Mayıs ayında partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi harika hissedeceksiniz. Hafta sonu şehir dışına çıkın ya da kendinizi şımartın ve spa'da keyifli ve rahat bir akşam geçirin ve rahatlayın. Bekar Akrepler sevecen oldukları için dışarı çıkmaktan keyif alacaklar ve Venüs'ün etkisiyle kimse onları geri çeviremeyecek. Ayrıca işinizde çok başarılı olacaksınız. Yaratıcı fikirleriniz ortaya çıkıyor ve fırsatı onaylayıp ilerleyerek, başarılı olacaksınız. Sadece çok acımasız ve bencil olmamaya dikkat edin.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 1. Evinizde gerçekleşiyor: Bu dönemde Akrep burcunun hayatında dengeler oturacaktır. Ayrıca, hayatınızın birçok yönünü daha iyi bir şekilde anlayabileceksiniz. Tüm bu konular, hayatta ilerlemenizde yapıcı bir şekilde size yardımcı olacaktır. Bırakmanız gereken kendinize dair tüm olumsuzlukları ve sizi aşağıya çeken tüm olay ve insanları, bir kenara bırakıp; kendinizi geliştirerek ilerlerseniz; hayatın sizin için inanılmaz derecede kolaylaştığını görebilirsiniz.

2023 MAYIS YÜKSELEN YAY:

Mayıs ayı, Yay burcu için ev, aile ve güvenlik konularına odaklanmayı gerektirebilir. Evde düzenlemeler yapmak, aile ilişkilerini güçlendirmek ve maddi güvence konularında planlar yapmak önemlidir. Aynı zamanda, kariyerinizde de dikkatli adımlar atmalı ve iş hayatınızda dengeyi korumak için çaba sarf etmelisiniz. Mayıs ayı sizin için kişisel gelişim ayı olacak. Yay burçları tüm duyularını keskinleştirerek hayatlarının her alanında, özellikle de ilişkilerinde yön bulmalarına yardımcı olacaktır. Yeni bilgilere ve deneyimlere açık olacaksınız. Ancak bazı durumlarda biraz fazla hassas görünmeniz olasıdır, bu da partnerinizi uzaklaştırabilir. Sizin için en iyi seçim, duygularınızın özgürce akmasına izin vermek ve onları dikkatle izlemek ve ardından bir sonuca varmaktır. Bu, hayatında hareket etmene yardımcı olabilir. Bu süre zarfında önceliklerinizi ve hedeflerinizi sıralayacak ve takip edeceksiniz. Mayıs ayında Jüpiter'in etkisi altındaki Yay burçları, hayattan abartılı beklentilere sahip olacak. Muhtemelen eşinizden maksimum ilgi ve ilgiyi bekleyeceksiniz, ancak hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Partneriniz size güveniyor ve sizin için endişelenmenize gerek olmadığını biliyor çünkü her şeyi kendiniz halledebilirsiniz. Bu ay aynı zamanda kötü alışkanlıklarınızı düşünmek ve onlarla savaşmaya başlamak için mükemmel bir zaman. İlk başta ulaşılmaz gibi görünse de, sizi ve daha iyi benliğinizi kesinlikle ileriye taşıyacaktır.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 12. Evinizde gerçekleşiyor: Bu tutulma Yay burcu insanlarının çevrelerindeki diğer insanlarla keyifli köprüler kurmanıza vesile olacak. Ayrıca, arkadaşlığınız ve ekip çalışmalarınızın değeri takdir edilecek ve ilişkilerinizi tamamlamanın uygun işaretlerini verecek. Takıntılarınız, korkularınız, öfke ve nefret gibi olumsuz duygularınızı bırakma zamanı. Ayrıca karmik bir temizlenme ve arınma dönemi olacak.

 

2023 MAYIS YÜKSELEN OĞLAK:

Mayıs ayı, Oğlak burcu için iletişim, sosyal ilişkiler ve seyahat konularında aktif bir dönem olabilir. İletişim becerilerinizi geliştirmek, yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevrenizi genişletmek için uygun bir fırsat olabilir. Aynı zamanda, kendi duygularınızı ifade etmek ve duygusal dengeyi korumak da önemlidir. Mayıs, Oğlaklarda özgüven ve güçlü hırsları ortaya çıkaracak. Hedef olarak belirlediğiniz her şeyi yapmayı başaracaksınız ve hiçbir şey sizi yıldıramayacak. Başkalarının ilgi odağı olmaktan keyif alacaksınız; insanların sizin hakkınızda güzel konuşup konuşmadığına aldırış etmeyeceksiniz; sadece konuşmalarının konusu olmak isteyeceksiniz. Benmerkezci davranışlarınız yakın arkadaşınızla tartışmanıza neden olacak ve sonradan pişman olacaksınız. Bu ay yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi kapatmak ve sadece hedeflerinize odaklanmak. Programınıza biraz egzersiz eklemek iyi olacaktır; Vücudunuz size daha sonra teşekkür edecek. Mayıs ayında Oğlaklar hedeflerine daha çabuk ulaşabilirler. Yılın daha yarısına gelinmesine rağmen, Mars'ın da etkisiyle bu yıl için belirlediğiniz her şeyi şimdiden başarmış olmak istersiniz. Kendinize ve diğerlerine karşı sert olacaksınız ve eğer biri sizinle yüzleşirse, bu kötü bir tartışmaya yol açacaktır. Ancak haklı olduğunuza ikna olacaksınız ve başka görüşler duymak istemeyeceksiniz. İlerlemenizden dikkatinizi dağıtacak tek şey dalgınlığınız olacaktır. Fazla enerji nedeniyle bir süre oturamayacak ve bir işten diğerine geçecek ama hepsini bitereceksiniz.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 11. Evinizde gerçekleşiyor: 2023 Ay tutulması, kariyerinizde başarı ve ilerleme için yeni fırsatlar olacağından Oğlak için elverişli olacaktır. Maaş zammı almanıza izin verilecek ve terfi etmenin getirdiği ekstra sorumlulukları üstleneceksiniz. Var olan çevreniz değişecek, etrafınızda detaylı bir temizlik yapıp güven üzerine bir ortam oluşturacaksınız.

2023 MAYIS YÜKSELEN KOVA:

Mayıs ayı, Kova burcu için maddi kaynaklar, finansal konular ve değerlerinizle ilgili konulara odaklanmayı gerektirebilir. Kişisel bütçenizi yönetmek, yatırımlarınızı değerlendirmek ve mali hedeflerinize ulaşmak için planlar yapmak önemlidir. Aynı zamanda, değerlerinizi gözden geçirmek ve kendinize olan güveninizi artırmak da gerekebilir. Kendi yeteneklerinize ve değerlerinize güvenmek, finansal konuları yönetirken doğru kararlar almanıza yardımcı olabilir. Mayıs, Kova burcunda bazı çelişkili duygular uyandıracak. Bu ay boyunca, ilişkilerinizde biraz kaos yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda bir yol ayrımına geleceksiniz ve hangi yoldan gideceğinizi bilemeyeceksiniz. Aşk hayatınız sizi en çok zorlayacak alan. Eşinizin/ partnerinizin doğru kişi olup olmadığını sorgulamaya başlayacaksınız ve eski aşkınızın anıları canlanmaya başlayacak ve ikisini karşılaştırmaya başlayacaksınız. Bir iç denge bulmaya çalışmalı ve biraz kapatmalısınız. Doğada yürüyüş yapmak, temiz hava almak ve biraz egzersiz yapmak size iyi gelecektir. Ayrıca diğer insanlarla birlikteyken kendinizi yeniden şarj edilmiş hissedeceksiniz, bu nedenle arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmeye ve eğlenmeye çalışın. Ayın evreleri ruh halinizi, iş taahhüdünüzü ve sağlığınızı etkileyecektir. Eklem ağrısına özellikle duyarlı olacaksınız ve cildiniz de hassas olacaktır. Bu nedenle kaliteli vücut losyonlarına ve vitaminleri denemelisiniz.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 10. Evinizde gerçekleşiyor: 2023 Ay tutulması nedeniyle, Kovalar hayatlarında sarsılmaz bir çaba sarf etmeye teşvik edilecekler. Bu, kişisel hayatınızın önemli bir parçası haline gelecek ve değerli kariyer ve işlerinizde size yardımcı olacaktır. İş ve kariyer yaşamınız değişebilir. Önemli statü değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Boşanma ya da evlenme konuları da gündeme gelecektir.

2023 MAYIS YÜKSELEN BALIK:

Mayıs ayı, Balık burcu için ilişkiler, ortaklıklar ve yakın ilişkilerde derinleşme konularına odaklanmayı gerektirebilir. Var olan ilişkilerinizi güçlendirmek, yeni ilişkiler kurmak veya ortak projelerde ilerlemek için uygun bir dönem olabilir. Aynı zamanda, kendi duygularınızı ifade etmek ve karşı tarafın duygularına saygı göstermek de önemlidir. Bu zaman diliminde, içinizde çok fazla sevgi hissedeceksiniz. Çünkü Mayıs, çok fazla şefkat ve merhamet getirecek. Bu ay yeni insanlarla tanışmak ve mevcut ilişkilerinizi güçlendirmek için ideal. Doğal çekiciliğiniz sayesinde, sizinle güvende hissedecek diğer insanların dikkatini çekeceksiniz. Ayrıca inanılmaz bir şefkat yeteneğiniz var, bu nedenle ihtiyacı olan herkes için bir destek olacaksınız. Başkalarına yardım etmek sizi tatmin edecek ve ayrıca düşüncelerinizi çözmenize yardımcı olacaktır. Belki partnerinizle ilişkiniz hakkında bazı sonuçlara varacaksınız. Mayıs, birçokları için aşk ayıdır ve Balık burcu için kesinlikle farklı olmayacaktır. Doğal olarak sevineceksiniz, ancak partneriniz sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, bununla başa çıkma şekliniz, uzun süredir kabul etmemiş olabileceğiniz ilişkiniz hakkında çok şey söyleyebilir. Bu nedenle, bir süre durup ilişkinizden memnun olup olmadığınızı düşünmek için harika bir fırsat. Bu dönem aynı zamanda geçmiş için pişmanlık da getirebilir. Çok derine inmemeli, bunun yerine ileriye bakmalısın.

05 Mayıs 2023 saat 20:33:50, 14°58′ Akrep burcunda olan Ay tutulması sizin 9. Evinizde gerçekleşiyor: Balık için, bu tutulma karışık sonuçlar getirecek. Hayatın inişleri ve çıkışları olsa bile, her zaman bazı hoş sonuçlar olacaktır. Bu nedenle, endişelenmemeniz gerekiyor, çünkü acı verici durumlar hızla geçecek ve tutulmadan sonra her şey normale dönecektir. Bu dönemde var olan davalarınızda sonuçlar elde etmeniz mümkün. Eğitim hayatınızda da sonlanmalar söz konusu olabilir.

 

 

 

 

Bu yazı toplam 15874 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim