• BIST 9693.46
  • Altın 2509.616
  • Dolar 32.5735
  • Euro 34.7645
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Tunceli 19 °C

2022 ŞUBAT AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

EZGİ EMİR

5 Şubat ve sonrasında Merkür’ün de ileri harekete geçmesiyle; daha önce yaptığınız kader ve kariyer planlarınızı uygulamaya koyabileceksiniz.  Bunu gerçekleştirmek için uzak yerlere seyahat etmenizde olası. Artık belirlediğiniz yönde harekete geçme zamanı. Ayrıca yüksek eğitim konuları da ön planda. Eğer öğrenci iseniz, çok yoğun ders çalışmanız gereken bir dönem. Hukuk mücadeleniz var ise, işinizi asla şansa bırakmayın. Uzaklara yolculuklarda tedbirli, yabancılarla iletişimde mesafenizi korumalısınız.

16 Şubat’ta gerçekleşen Aslan Dolunayı, sizin 4. Evinizde gerçekleşecek olup; Merkür’ün de Kovaya geçmesi ile zihniniz aydınlanacak ve konularınız netleşip bir çözüme bağlanacak. Böylece yeni anlaşmalar sözleşmeler, plan ve projeler ete kemiğe bürünmüş bir şekilde önünüze gelecek.

18 Şubat ve sonrasında, Güneş Balık burcuna geçmesi ile etrafınızın çok daha kalabalık hale gelecek. Keyifli organizasyonlar ve kalabalık gruplar arasında yıldızınızın parlaması ve dikkatleri üzerinize çekmeniz, size yeni fırsatlar getirecek. Özellikle yabancı ya da uzak yerlerle alakalı iş ve para konuları gündemde.Çabalarınızın karşılığını alacağınız dönem başlamasına rağmen, yine de tedbirli ve disiplinli davranmakta fayda var.

Sağlık açısından bu ay özellikle; Karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimi, kolestrol değerlerine dikkat edilmeli.

 

 

ŞUBAT 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ocak ayında sizi zorlayan konuların başında; ödemeler ve ikili ilişkilerinizde tüm çabanıza rağmen dengeyi bulamamak gelebilir. Sağlık konularında kafanızı karıştıran ani rahatsızlıklar gündeme gelse de, günlük rutininizin koşturmalı geçmesinden, stresten ve yorgunluktan kaynaklı olduğunu bilmenizde fayda var. Biraz dinlenmeli ve zihinsel stres yaratacak her şeyden uzaklaşmalısınız. 

1 Şubat’ta gerçekleşecek Kova Yeni Ayı, sizin 9. Evinizde gerçekleşiyor. Uzak akrabalarınız - uzaklara seyahat, aile büyükleri ile olan iletişimde yeni bir sayfa açacaksınız. Bir çoğunuz kendi gelişimine katkı sağlayacak eğitimler almaya karar verirken, eş- sevgilinizin (bir çoğunuz yeni dahil olduğu) ailesi ile bağlarınızı derinleştirerek,  kendi gelişiminize fayda sağlayabileceksiniz.

5 Şubat ve sonrasında Merkür’ün de ileri harekete geçmesiyle; hem zihinsel stresiniz azalırken sakinleşebilecek, hem de özellikle Ocak ayında yeni girdiğiniz ortamlarda, kendinizi daha rahat ifade edip, ortaya koyabilecek pozisyona gelebileceksiniz. Eğitim konularında da adım attığınız alanda daha kolay ilerlediğinizi görmek sizi memnun edecek. Ayrıca miras, nafaka, tazminat, prim konuları gündemde. Eğer bu konuda mücadele verirseniz, hakkınızı alabileceksiniz. Sağlık konularında da biraz araştırma yaparsanız; işin ehline denk gelmeniz ve çözüm bulmanız olasıdır.

16 Şubat’ta gerçekleşen Aslan Dolunayı, sizin 3. Evinizde gerçekleşecek olup; Merkür’ün de Kovaya geçmesi ile iletişim ve algınız artacak, olaylara daha gerçekçi bakmanızı ve kabule geçmenizi sağlayacaktır. Yakın çevrenizde seçiciliğe gitmek isteyebilirsiniz. Herkesin her şeyi konuşması sinirinizi bozsa da, cesaret ve cömertliğiniz sayesinde üstesinden gelebileceksiniz. Kısa seyahatler ya da yakın mesafe yolculuklar da gündeme gelecektir.

18 Şubat ve sonrasında, Güneş Balık burcuna geçmesi ile uzun vadeli kader ve kariyer planlarınızı tekrar gözden geçirip; bu konular hakkında akılcı yeni kararlar almak isteyebilir; ona göre harekete geçebilirsiniz. Birçoğunuz evden çalışmayı ya da kendine ait bir iş yeri kurmayı bile tercihleri arasına alabilir. Merak etmeyin; Ocak ve Şubat ayında talihsizlik olarak adlandırdığınız; olmuş ve olacak olan her şey; sizi bu dünyada ki, gerçek amacınıza hizmet etmeniz için yönlendiriyor. Evren, taşları bir domino gibi yerleştirdi… Mart ayında aslında olmanız gereken noktaya geldiğinizi görmek sizi fazlasıyla mutlu edecek.

Sağlık açısından bu ay özellikle; Üreme organları ve kan değerlerine dikkat edilmeli.

Bu yazı toplam 15983 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim