• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • Tunceli 9 °C

2022 Şubat ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

 

Dersimli Astrolog Ezgi Emir, 2022 Şubat ayına ilişkin burç yorumlarını yazdı.

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun.

Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Tunceli doğumlu ya da Tunceli de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2022 ŞUBAT GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ

01 Şubat 2022 saat 08:45 12°19′ Kova burcunda Yeniay.

05 Şubat 2022 saat 07:13 Merkür, 24°26′ Oğlak burcunda ileri harekete geçiyor.

15 Şubat 2022 saat 00:54 Merkür, tekrar Kova burcuna geçiyor.
16 Şubat 2022 saat 19:56 27°59′ Aslan burcunda Dolunay.

18 Şubat 2022 saat 19:43 Güneş, Balık burcuna geçiyor.

ŞUBAT 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ocak ayında sizi zorlayan konuların başında; uzaklar- uzak seyahatlar-uzak akrabalar yada uzaklardaki kişilerle iletişim - yüksek öğrenim – hak, hukuk, adalet kavramlarını içeren konularda özellikle Ocak 19’dan sonra yaşanan, ani gelişen olaylar ile karşılaşmış olabilirsiniz. Bu konular sizi yormuş olsa da,  Şubat başı itibariyle, daha disiplinli ve sağlamcı kararlar alıp uygulayabileceğiniz bir platforma taşınacak. Kendinize daha sağlam ve gerçekçi bir yol haritası çizebileceksiniz. Gelir-gider dengenizi ayarlayabileceğiniz yeni kaynaklar edinmenizle, önümüzdeki aylarda hayallerinize kavuşabilecek zemini, şimdiden hazırlayabileceksiniz.

1 Şubat’ta gerçekleşecek Kova Yeni Ayı, sizin 11. Ev- Şans ve dernekler, topluluklar- üzerinde gerçekleşiyor. 

5 Şubat ve sonrasında Merkür’ün de ileri harekete geçmesiyle; hayallerinize ulaşmak için sağlam fırsatlar yakalayacak ve bunu uygulamaya koyarken daha fazla ön planda olabileceksiniz. Kariyer, iş, gelecek planları üzerine yoğunlaşacaksınız. İş yükünüz de artıyor. Bugünün işini yarına bırakmadan ilerleyin.

16 Şubat’ta gerçekleşen Aslan Dolunayı, sizin 5. Evinizde gerçekleşecek olup; varsa özellikle çocuklarınıza dikkat çekiyor. Onların hayat yolunda ve kariyer hayatlarında olacak yeni gelişmelere işaret ederken; sizin de onlara göre şekil almanız çok büyük olasılık. Aileden ayrılmak durumunda kalacak çocuklarınız, yeni bir kader-kariyer kapısına adım atıyor. Bu her ne kadar sizi psikolojik olarak üzse de, onların hayatlarındaki bu mutlu gelişmeler sizi de sevindirecek. Çocuğu olmayanlar için ise; bu dolunay aşk hayatlarında yeni yol ayrımlarına işaret ediyor. Bitişler ve devamında ani yeni başlangıçlar olası. Ve ya ilişkinin ani bir şekilde form değiştirmesi de olası. Ciddiyete taşımak, evlilik kararı almak gibi. Bir diğer konu; keyif, eğlence ve konfor alanlarınızda değişime işaret ediyor. Hiç ummadığınız bir şekilde, sizin konforunuza hizmet edecek bir eve-ofise taşınabilir, ev ve ofiste yeni eşyalarla düzenlemeye gidebilirsiniz veya iki aydır maddi sebeplerle ertelediğiniz, ama zorunluluk haline gelen; yeni eşya, araç ve gereçlere harcama yapabilirsiniz.  18 Şubat ve sonrasında, Güneş Balık burcuna geçmesi ile kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz… Kurban psikolojisine düşmeden, olanı kabul etmek ve ilahi ile olan bağınıza güvenmek; size hiç ummadığınız güzellikleri getirebilir. Yıllar sizi fazlasıyla hırpaladıysa ve sürekli size biçilen rol mağduriyet ise; Özellikle Mart ayı sizin için çok önemli olacaktır. Çünkü hasat döneminiz, hak-hukuk-adaletin eşitliği ve üstünlüğüne şahit olacağınız gelişmeler kapıda… Bu dönemde muhtaç olanlara yardım elinizi uzatmak size çok iyi gelecektir. Sağlık açısından bu ay özellikle; iskelet, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulaklara dikkat edilmeli.

ŞUBAT 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Ocak ayında sizi zorlayan konuların başında; hastalıklar, rahatsızlıklar ve ameliyat konuları ve bu konularda ertelenmeler; yine aynı şekilde beklediğiniz alacakların tahsilinde zorluklar, belki mahkeme süreçleri ve işlerinizin 3. Kişiler sebebiyle ertelenmesi, aksaması sizi zorlamış olabilir. Her ne kadar bir düzen kurmaya çalışsanız da, Ocak ayında gerçekleşen Venüs ve Merkür retrosu,  tam anlamıyla hareket özgürlüğüne kavuşamadığınıza dair işaretler taşıyor. Ocak ayında ilk adımlarınızı attınız gibi düşünün. Önemli ve en zoru da zaten başlamak değil midir? 1 Şubat’ta gerçekleşecek Kova Yeni Ayı, sizin 10. Evinizde Kader-kariyer evinizde gerçekleşiyor. Şubat ayına hızlı bir giriş yapacaksınız. 

Bu yazı toplam 11704 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim