• BIST 9565.03
  • Altın 2472.424
  • Dolar 32.4606
  • Euro 34.5124
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • Tunceli 18 °C

2022 Mart ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

MART 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

02 Mart 2022 Balık burcunda gerçekleşecek Yeniay sizin sosyal alanlarınızda yaşanacak şanslı gelişmelere işaret ediyor. Özellikle günlük rutininizde yeni değişimlere vesile olacak cinsten. Çalışıyorsanız iş yeriniz, iş ortamınız, çalıştığınız kurumla ilgili belki de şanslı bir yer değişimi gündemde. Aynı zamanda evinizde değişikliklerde yapabilirsiniz. Ama aileniz ile alakalı çözemediğiniz problemler var ise, Mart başı itibariyle çözüme ulaşmaya başlıyor. Özellikle 6-10 Mart zamanı tüm şartlarınız daha da netleşecek. Değişen ve iyileşen iş koşullarınız, özellikle aile, yuva kavramlarınızdaki şartları da iyileştirecek.  

18 Mart 2022 de Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay, aşk-flört-çocuklar konularında bitişlere ama sonrasında yeni başlangıçlara işaret ediyor. Arabanızı değiştirmek isteyebilirsiniz, konfor alanlarınız için harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Kendiniz ve kariyeriniz için kısa yolculuklar ve eğitimler de gündemde.

 20 Mart 2022 den sonra psikolojik konularda size destek olacak kişilerden yardım alarak fiziksel ve ruhsal alanlarda iyileşme ve gelişim yaşabilirsiniz. Uzun zamandır kafanıza takılan konularda da netleşme sağlayabilirsiniz.

27 Mart 2022 den sonra etrafınız kalabalıklaşacak. Yakın çevreniz aracılığıyla şanslı tanışmalar yaşamalar yaşayıp, yeni birliktelikler ve ortaklıklı işlere girmeniz olası.

MART 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

02 Mart 2022 Balık burcunda gerçekleşecek Yeniay sizin hayat planlarınızda yeni değişiklikler olacağına işaret ediyor. Özellikle parasal alanda gerçekleşecek gelişmeler yüzünüzü güldürecek, keyfinizi yerine getirecek cinsten. Özellikle 6-10 Mart zamanı uzaklardan ya da uzak akrabalardan alacağınız maddi-manevi destek zihinsel olarak da rahatlamanıza vesile olacak. Daha rahat hareket etme imkanı bulacaksınız. Ayrıca eğitim alabilir, uzak yerlere seyahat edebilir ve ya varsa hukuki süreçleriniz bir çözüme bağlanabilir.

18 Mart 2022 de Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay, kendi kurallarınızı koyup koruyabileceğiniz kendi yaşam alanınızı oluşturabileceğiniz zamanlara işaret ediyor. Kendinize ait düşünceleri rahatlıkla ifade edebilir, uygulamaya koyabilirsiniz. Yalnızlık sizi tereddütte bıraksa da, bu sadece bir hissiyat. Elinizdeki kaynakları çok verimli kullanıp, kendinize çok güzel fırsatlar yaratabilirsiniz.

20 Mart 2022 den sonra sosyal ortamlarınız renklenecek. Yeni ortamlarda yeni tanışmalar söz konusu olabilir.

27 Mart 2022 den sonra eğer çalışıyorsanız yeni anlaşmalar, sözleşmeler ya da sözleşme yenilenmesi  söz konusu olabilir.

 

 

 

 

 

MART 2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

 

02 Mart 2022 Balık burcunda gerçekleşecek Yeniay yabancılar, uzaklar ve uzaklarda ki kişilerle iletişimin aktifleşeceğini ifade ediyor. Devam eden yargı süreçleriniz varsa bu konularda lehinize sonuçlanabilir. Şanslı fırsatlar yakalayıp, hayatınızın akışını değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Yer değişikliği mümkün. Bulunduğunuz ortam ve sosyal çevrenizde de güzel değişimler söz konusu. Özellikle 6-10 Mart zamanı yeni ortak işlere başlayabilir ya da ilişkilerinizi ciddiyete taşıyabilirsiniz.

18 Mart 2022 de Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay, yakın çevreniz ile olan iletişimin artacağına, kısa zamanlı ya da yakın yerlere seyahat edebileceğinize işaret ediyor. Özellikle sağlık konularında yaşadığınız problemlere çözüm için kısa yolculuklar yapabilir veya küçük operasyonlar geçirebilirsiniz. Partnerinizin maddi manevi desteğini bu ay fazlasıyla hissedeceksiniz.

20 Mart 2022 den sonra yeni girişimler için harekete geçmek isteyeceksiniz. Kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz zamanlar geliyor.

27 Mart 2022 den sonra kendinize dair planları daha kolay uygulamaya koyup, size yardımcı olabilecek insanlarla daha kolay iletişime geçebileceksiniz.

MART 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

02 Mart 2022 Balık burcunda gerçekleşecek Yeniay sizin 3. Kişilerden gelecek gelirler (tazminat-prim-nafaka vb.- eş gelirleri) konusunda yeni kaynaklara işaret ediyor. Ayrıca oluşabilecek ufak ameliyat-operasyonlar da gündemde. Bu süreçte kendinizi biraz yalnız hissedebilir ya da yalnız kalma isteğiniz yoğunlaşabilir. Ama yine de kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, kuzenleriniz ve ya komşularınızın desteği sizinle olacak ve ayrıca onlarla ilgili güzel gelişmeler de, sizi mutlu edecek. Özellikle 6-10 Mart zamanı sizler için çekişmeli zamanları da göstermekte. Özellikle ‘BİZ’ diyemediğiniz insanlarla ego çatışması yaşayabilirsiniz. Ya da kendi istediklerinizin gerçekleşmesi adına, hem ortak hem de partneriniz ile iletişimizde pürüzler yaşanabilir. Anlaşma sağlayamamanız sonucu mahkeme süreçleri de gündeme gelebilir.

18 Mart 2022 de Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay, sizin kendi emeğinizle hak ettiğiniz gelirler konusunda bir netleşmenin ve iyileşmenin olacağına işaret ediyor. Belki Mart başında borçlarınızın revizesi için başvuracağınız kredi ile, maddi durumunuzda daha derli toplu bir bütçe oluşturma imkanı yakalayabilirsiniz. Ayrıca sosyal ortamlardan alacağınız destek ile kendinizi daha güvende hissetme imkanı yakalayabilirsiniz. Arkadaş grubunuzla küçük geziler de yapmak için uygun bir zaman.

20 Mart 2022 den sonra kendinizi fiziksel olarak da çok daha iyi hissedebileceğiniz zamanlar geliyor.

27 Mart 2022 den sonra iletişiminiz de güçlenecek. Ve sorunlu olduğunuz alanlarında çözüme ulaştığını göreceksiniz.

 

Bu yazı toplam 12692 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim